Webshop

Zoek je een origineel cadeau of gewoon iets lekkers voor jouzelf? Kijk eens rond in de webshop van Koffiehuis Coffyn. Hier vindt u heerlijke direct trade koffie en met zorg geselecteerde geurende theesoorten. Daarnaast hebben we hele leuke accessoires en cadeaupakketten in het assortiment.

Colombia
Guatemala
Peru
Uganda

Ethiopië

Onze koffie

Sinds 2022 zij wij volledig over gegaan op Direct-Trade koffie. Waarom Direct-Trade? Omdat dit nog beter is voor de boer.

Het lijntje van Coffyn tot aan de boer is zo kort mogelijk omdat er namelijk maar 1 of 2 personen tussen zitten. Dit zorgt ervoor dat we veel informatie hebben over de boeren, de omstandigheden en ontwikkelingen op de plantages.

En niet geheel onbelangrijk, hoeveel de boer krijgt betaald. Alles is geheel transparant. Daarnaast krijgt de boer meer betaald bij een betere kwaliteit, en streeft zo naar een hoge kwaliteit bonen. Al onze Direct-Trade koffies zijn dan ook specialty koffies en dat proef je!

Colombia

Een medium gebrande, zeer hoogwaardige 100 % Arabica koffie met fruitige smaken van grapefruit en mandarijn. Met melk erbij komen chocoladetonen naar boven.

Guatemala

Een smaakvolle, geurige 100% Arabica met veel aroma. Deze koffie uit het Antiquadistrict in Guatemala heeft veel aroma. De koffie is fris en enigszins rins van smaak.

 

Peru

Een 100% Arabica met een hele mooie balans tussen bitter, zoete en rinse smaken. Deze koffie voelt wat romig in de mond, zeker in combinatie met melk.

Uganda

In de Bette Buna’s wordt koffie van de hoogste kwaliteit verwerkt. Er zijn 54 boeren aangesloten bij dit community station, waarvan 23 vrouwen.

Ethiopië

Wij verkopen uitsluitend Direct-trade koffie. Dat is koffie waarvoor de boer een eerlijke prijs krijgt en waar maar 1 of 2 tussenhandelaren tussen zitten.