Webshop

Zoek je een origineel cadeau of gewoon iets lekkers voor jouzelf? Kijk eens rond in de webshop van Koffiehuis Coffyn. Hier vindt u heerlijke direct trade koffie en met zorg geselecteerde geurende theesoorten. Daarnaast hebben we hele leuke accessoires en cadeaupakketten in het assortiment.

Colombia
Guatemala
Peru
Uganda

Ethiopië

Onze koffie

Sinds 2022 zij wij volledig over gegaan op Direct-Trade koffie. Waarom Direct-Trade? Omdat dit nog beter is voor de boer.

Het lijntje van Coffyn tot aan de boer is zo kort mogelijk omdat er namelijk maar 1 of 2 personen tussen zitten. Dit zorgt ervoor dat we veel informatie hebben over de boeren, de omstandigheden en ontwikkelingen op de plantages.

En niet geheel onbelangrijk, hoeveel de boer krijgt betaald. Alles is geheel transparant. Daarnaast krijgt de boer meer betaald bij een betere kwaliteit, en streeft zo naar een hoge kwaliteit bonen. Al onze Direct-Trade koffies zijn dan ook specialty koffies en dat proef je!

Colombia

Colombiaanse koffie staat bekend om zijn volle, rijke smaak met een gebalanceerde zuurgraad en fruitige of bloemige tonen, dankzij de teelt in de hooglanden van Colombia.

Guatemala

Een smaakvolle, geurige 100% Arabica met veel aroma. Deze koffie uit het Antiquadistrict in Guatemala heeft veel aroma. De koffie is fris en enigszins rins van smaak.

 

Peru

Een 100% Arabica met een hele mooie balans tussen bitter, zoete en rinse smaken. Deze koffie voelt wat romig in de mond, zeker in combinatie met melk.

Uganda

Boeren  in Uganda verbouwen prachtige koffie. De Uganda Kasese is een koffie met tonen van chocolade en sinaasappel.

Ethiopië

Een top Arabica uit het oudste koffiegebied ter wereld met bloemige smaaktonen. In de Bette Buna’s verwerken boeren koffie van de hoogste kwaliteit.