VOOR DE HORECA

Coffyn bezorgt u een ultieme koffiebeleving. Onze medewerkers branden en verpakken de koffie vers. Indien mogelijk bezorgen zij deze op milieuvriendelijke wijze per bakfiets. Onze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Schenkt u koffie van Coffyn, dan draagt u dus ook maatschappelijk een steentje bij. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over.

Contact

OP DE ZAAK

Verschillende organisaties schenken onze koffie voor hun personeel. Goede en eerlijke koffie zien zij als belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar de koffie van Coffyn smaakt niet alleen heerlijk, als afnemer draagt u ook maatschappelijk een steentje bij. Het branden en verpakken gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wilt u meer weten over onze koffies en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk assortiment

Maak kennis met onze koffies

Coffyn_koffie_colombia
COLOMBIA
Medium gebrande Arabica koffie met hints van grapefruit, mandarijn en chocola
Coffyn_koffie_ethiopie
ETHIOPIE
Top Arabica uit het oudsten koffiegebied ter wereld met bloemige smaaktonen
Coffyn_koffie_melange
MELANGE
Een toegankelijke huismelange van Arabicabonen met caramel-, kers- en houtachtige tonen
Coffyn_koffie_peru
PERU
Een 100% Arabica met volle smaak, romig en met een goede bitter-zoet balans
Coffyn_koffie_donker-peru
DONKER PERU
Een donker gebrande 100% Arabica met warme smaak van gekaramelliseerde appels
Coffyn_koffie_decafe-melange
DECAFE MELANGE
Milde Arabica en Robusta-blend met fruitige smaken van grapefruit en mandarijn
Coffyn_koffie_guatemala
GUATEMALA
Smaakvolle 100% Arabica uit het Antiquadistrict met een vol en licht rins aroma
Coffyn_KT_Content_Zakelijk_Horeca_Zonder_zorgen_2

KOFFIE ZONDER ZORGEN

Zonder zorgen heerlijke koffie schenken? Kies voor onze full service dienstverlening en wij regelen het. Dankzij onze samenwerking met andere bedrijven kunnen wij met al uw wensen op het gebied van koffie helpen. Neem contact op, vertel ons uw wensen en wij zorgen dat u nergens meer omkijken naar heeft.

PRIVATE LABEL

Kom verrassend voor de dag met een koffieblend met uw eigen naam op de verpakking. Bij Coffyn stelt u uw eigen unieke, gepersonaliseerde koffie samen. Daarmee onderscheidt u zich meteen want de concurrentie kan die koffie niet schenken. Bovendien heeft u alle controle over smaak en versheid. Met private label koffie creëert u kansen voor uw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op.

Neem contact op

OOK COFFYN SCHENKEN?

Bij veel bedrijven in en rond Nijmegen kunt u genieten van onze koffie. Wie kent niet de Intratuin in Malden? Maar ook ANAC Tankstation & Carwash. Zij schenken onze verse, huisgebrande koffie. Maar wist u dat zij ook een maatschappelijk doel realiseren? Bij Coffyn werken namelijk medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wilt u weten hoe u koffie van Coffyn kunt afnemen?

Neem contact op