Het koffiehuis

Coffyn bevindt zich op het terrein van Intratuin Malden. De sfeervolle ligging maakt het koffiehuis tot een ideale plek om af te spreken met anderen voor een heerlijke kop koffie, voor of na uw bezoek aan het tuincentrum. Of gewoon zomaar, voor de gezelligheid. In onze winkel vindt u onze huisgebrande koffiesoorten. Lees meer over Coffyn in de digitale folder. 

Lees meer

De branderij

Even ontspannen in de unieke sfeer van de branderij. Geniet van de geur van vers gebrande en gemalen koffie. De brander staat in de horecaruimte. Daar kunt u het koffiebranden regelmatig live meemaken. Of boek een workshop koffiebranden en leer over het brandproces en de effecten op de uiteindelijke smaak en geur van de koffie. Bekijk in de webshop ons complete assortiment.

Assortiment
Coffyn_KT_Content_koffiehuis_maatschalleijke_onderneming

Maatschappelijk ondernemen

Coffyn is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Bij Coffyn werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. Zij werken op basis van eigen kunnen in een omgeving waar ze zich veilig voelen en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Zij werken aan een meer zelfstandige toekomst. Naast horecagelegenheid is Coffyn daarom ook een plek waar Pluryn maatschappelijke meerwaarde creëert. Lees meer over Coffyn en alle andere sociale ondernemingen van Pluryn in de digitale folder.

Menu

Ook voor een lekkere lunch of heerlijke gebakjes komt u naar Coffyn.
Alvast weten wat er op de kaart staat? Bekijk ons menu.
Let op!: Menukaart kan afwijken i.v.m. de huidige coronamaatregelen!

Bekijk menu

Reserveren

Reserveren? Dit hoeft alleen in combinatie met een arrangement! Voor een lunch arrangement, koffieproeverij of High Tea vragen wij u om tijdig te reserveren.

Reserveren
Coffyn_KT_Content_koffiehuis_Werken_bij

Werken bij Coffyn

Wil je graag in de horeca werken? Misschien is Coffyn wel iets voor jou. Gasten komen bij ons koffie drinken en wij verkopen verpakte koffie. Je kunt bij ons assistent medewerker worden. Dan werk je in de bediening en achter de kassa. Of je helpt in de koffiebranderij. Er zijn mensen die je daarbij begeleiden. En je kunt bij ons ook leren. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via het contactformulier.