Links

www.pluryn.nl
Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en complexere problematiek en jongeren met gedragsproblemen bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Dat doen we vanuit meer dan 140 vestigingen in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant.

www.blixemnijmegen.nl
BliXem is een gezellig en drukbezocht lunchcafé met cadeauwinkel dicht bij het centrum van Nijmegen. BliXem is een maatschappelijke onderneming van Pluryn.

www.bloesemtheehuis.nl
Op een prachtige plek in het Brabantse Herpen staat Bloesem Theehuis. Hier draait alles om thee. In de gezellige theeschenkerij kunt u genieten van met zorg geselecteerde theesoorten.

www.bakkerscafe.nl
Brood op de Plank is een bakkerij met ontbijtcafé in het hart van de Nijmeegse wijk Bottendaal. Het is een initiatief van een drietal instellingen; Pluryn, RIBW Nijmegen Rivierenland en de Driestroom.

www.nezzo.nl
Nezzo print en creatie in Druten is een onderdeel van Pluryn. Mensen met een handicap verzorgen hier professioneel printwerk voor bedrijven verenigingen en particulieren. 

www.meneervosnijmegen.nl
Je kunt bij Meneer Vos voor van alles terecht: een lunch, drankje, vergadering, kinderfeestje, receptie, koffietafel, training of verjaardagsfeestje. Bij Meneer Vos werken mensen met een handicap, ondersteund door begeleiders. 

www.coffeefreshwesthoff.nl
Uw partner in de zakelijke markt als het gaat om koffiemachines. Coffyn en Coffee Fresh Westhoff bieden bedrijven, organisaties en instellingen de kans een innovatieve en complete lijn espresso koffieautomaten in huis te halen. 

www.maxhavelaar.nl
Coffyn schenkt koffie met het Max Havelaar keurmerk. Dat is het onafhankelijke keurmerk voor Fairtrade. Producten met het Max Havelaar keurmerk zijn geproduceerd en verhandeld onder eerlijke voorwaarden.

www.commanderie-nijmegen.nl
Coffyn is gevestigd in De Commanderie van Sint Jan. Dit historische gebouw herbergt een keur aan bedrijven en activiteiten: Chocobreak, Bierbrouwerij de Hemel, Restaurant Plaats1 en Restaurant De Hemel. 

www.dacart.nl
Kunstenaars met een handicap maken kunst op maat, voor particulieren en bedrijven. DacArt ontwikkelt uiteenlopende producten van relatiegeschenken en kunstkaarten tot olieverfschilderijen.

 

Hier drinkt men ook Coffyn koffie:

Bij onderstaande adressen kunt u zowel Coffyn koffie drinken evenals de koffie ook verpakt kopen: 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]