Koffieproeverij

Koffieproeverij

Koffie heeft een belangrijke plek verkregen binnen onze cultuur. Nederlanders hebben de afgelopen eeuwen ontzettend veel koffie over de hele wereld verhandeld. Vandaag de dag behoren Nederlanders tot de grootste koffiedrinkers van de wereld. Wij drinken gezamenlijk per dag ongeveer 6,5 miljoen liter koffie. Over koffie valt veel te vertellen. Graag delen wij deze passie en kennis met u tijdens onze proeverijen!

Het arrangement

De koffieproeverij bij Coffyn is bedoeld om je op een informele wijze een kijkje te geven in de wereld van koffie. We nemen je mee in de geschiedenis van dit mooie product en laten je zien welk proces aan het daadwerkelijke kopje koffie vooraf gaat. Inbegrepen in het arrangement is ook een demonstratie van het koffiebranden, zoals we dat bij Coffyn doen. Bij ontvangst zal er eerst nog even een drankje en een huisgemaakt gebakje geserveerd worden.

Het arrangement is vernieuwd en passend gemaakt voor onze nieuwe locatie aan de Rijksweg in Malden. Waar we voorheen een arrangement hadden voor grote groepen is de proeverij nu juist bedoeld voor kleinere gezelschappen. Meer ruimte voor vragen, interactie en vooral veel uitproberen en proeven. Hieronder in het kort de informatie en de prijzen.

 • Koffieproeverij:
  o Kosten zijn €19,95 per persoon (vaste prijs)
  o Elke dag van de week mogelijk om 10:00 uur. Tijdsduur is 75-90 minuten
  (zondagen alleen gelijk met koopzondagen Intratuin Malden)
  o Reservering gaat pas definitief door bij 4-9 personen!
 • Inloopproeverij:
  o Elke 1e zaterdag van de maand (voor 2 t/m 9 personen, 10.00-11.30 uur, € 19,95 pp)
  o Gaat altijd door!

Reserveren kan minimaal een week van tevoren via telefoon, e-mail of direct bij een van onze medewerkers.

Vooralsnog is er 1 soort proeverij waarbij onder andere de zetmethodes aan bod komen en er een branddemonstratie gegeven wordt. Daarnaast krijgt u ook een huisgemaakte lekkernij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]