Luxe lunches

Geniet naast verse huisgebrande koffie eens van ons overheerlijke lunchaanbod. Keuze uit 2 arrangementen:

Coffyn Lunch Arrangement € 9,95:

Drie luxe sandwiches met vers geperste jus d’orange en koffie, thee of frisdrank naar keuze.

Luxe Lunch Arrangement € 14,95:

Drie luxe sandwiches met daarnaast huisgebakken scones met seizoensjam, slagroom en heerlijk vruchten-notenbrood. Wij serveren daarbij vers geperste jus d’orange en koffie, thee of frisdrank naar keuze.

Bekijk menukaart

High Tea

Reserveer een traditionele Engelse High Tea bij Coffyn en laat u verrassen. Wij serveren drie gangen hapjes met vier soorten thee.

Geniet van huisgemaakte bonbons, hartige en zoete lekkernijen, seizoensjam, brownies, hartig belegde sandwiches, walnootcarrés en vruchtennotenbrood met roomboter.

De High Tea duurt 1,5 uur en kost € 19,50 per persoon. Neem voor reserveringen of meer informatie contact op.

Contact

Koffieproeverij

Neem een kijkje in de wereld van koffie tijdens een koffieproeverij inclusief een demonstratie koffiebranden. Wij ontvangen u met een drankje en een huisgemaakte lekkernij. Arrangementen:

Koffieproeverij €19,95: Elke dag van 10:00-11.30 uur. Op zondag alleen op koopzondagen. Vooraf reserveren en mogelijk vanaf 6 personen.

Inloopproeverij €19,95: Elke 1ste zaterdag van de maand van 10.00-11.30 uur. Vooraf reserveren, maar de proeverij gaat altijd door bij 2-9 personen.

Reserveer nu

Cursussen & workshops

Zoekt u een leuk uitstapje met vrienden, familie of collega’s? Of wilt u gewoon alles weten over koffie? Schrijf u dan in voor een workshop of cursus bij Coffyn.

Barista workshop: Tijdens deze leerzame workshop nemen we u mee in de wereld van koffie en leert u hoe u de beste espresso en heerlijkste cappuccino's serveert.

Cursus koffiebranden: Koffiebranden is een combinatie van ambacht en moderne technologie. In deze cursus leert u alles over het brandproces.

Boek workshop
Coffyn_KT_Content_Arrangementen_locatie_huren_2

Bijzondere locatie

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie om uw evenement te organiseren? Het kan bij Coffyn! Reserveer onze locatie in zijn geheel voor uw feestje, zakenborrel, receptie, boekpresentatie of andere bijzondere gelegenheid.

Vertel ons uw wensen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden. Wij informeren u graag.